Të gjitha kategoritë

Na dërgoni me postë elektronike: [email mbrojtur]

Lajme

Lajme

Shtëpi> Lajme

Perlat Zhuji janë shumë të kërkuara në Ekspozitën e Bizhuterive në Hong Kong

Koha: 2024-03-02 Goditjet: 8

Kohët e fundit, perlat prodhuar në qytetin Zhuji, Provinca Zhejiang mori vëmendje të madhe në Ekspozitën e 40-të Ndërkombëtare të Bizhuterive në Hong Kong të mbajtur në Hong Kong. Zhuji ka kontraktuar 70% të botës perlat e ujërave të ëmbla dhe 90% të perlave të ujërave të ëmbla të Hong Kongut, duke i dhënë titullin "qendra më e madhe në botë e prodhimit dhe shitjes së perlave të ujërave të ëmbla".

Në vitin 2023, Zhuji "Pearl Group" bëri debutimin e tij në Ekspozitën e Bizhuterive në Hong Kong, duke marrë mbi 1.5 miliardë juanë në porosi dhe duke tërhequr blerës profesionistë nga 133 vende dhe rajone për të vendosur bashkëpunim afatgjatë me qindra partnerë tregtarë jashtë shtetit. Këtë vit, ka një sërë bizhuterish të nivelit të lartë nga Zhuji, duke përfshirë perlat shumëngjyrëshe dhe bizhuteri të punuara në mënyrë unike, të cilat janë një festë për sytë.

图片 1

Gjatë emisionit, videoja promovuese e “World Pearl Town” vazhdoi të transmetohej në ekranin e Causeway Bay. Në të njëjtën kohë, Zhuji Group ka negociuar dhe bashkëpunuar me disa ndërmarrje të njohura për dizajnin e kërkimit dhe zhvillimit, promovimin e markës, funksionimin e tregut dhe aspekte të tjera, duke e promovuar më tej Zhuji Pearl në skenën ndërkombëtare.

图片 2

Paraprakisht: 2024 Konferenca Botërore e Perlave Shanxiahu

Tjetra: Zhuji Integrity Pearl Co., Ltd Mori pjesë në 2023 HK Jewelry & Gem

Kategoritë e nxehta