Të gjitha kategoritë

ose Telefono 13967560611

Lajme

Lajme

Shtëpi> Lajme

Superylli ndërkombëtar Irene Wan nënshkroi me sukses një kontratë me markën e famshme vendase të perlave "Integrity"

Koha: 2016-04-09 Goditjet: 37

Më 8 Prill 2016, Integriteti margaritar Kompania, një markë e mirënjohur e perlave vendase, nënshkroi zyrtarisht një superstar ndërkombëtar Irene Wan si zëdhënëse të markës së saj. Ceremonia e nënshkrimit u mbajt në Pullman Hotel Shanghai, i cili mori mbështetje të fortë edhe nga pushteti vendor.

 

Sa i përket Irene Wan si zëdhënëse e produkteve të perlave, zëdhënësja e kompanisë Integrity perla tha se pamja intelektuale dhe elegante e vetë "perëndeshës" së Irene Wan dhe trashëgimia e thellë kulturore përputhen në mënyrë të përkryer me karakteristikat dhe konotacionin e markës perla të kompanisë Integrity perla, gjë që mund të tregojë mirë. klasikiteti, moda dhe eleganca e markës së kompanisë Integrity perla, dhe përcjell bukurinë e perlat për më shumë njerëz.

 

Në të njëjtën kohë, vetë Irene Wan pranoi se i pëlqente shumë perlat dhe mund të tregonte sjelljen e saj dinjitoze dhe elegante pavarësisht se çfarë veshje kishte veshur. Arsyeja pse ajo zgjodhi Shuinianhua u prek pikërisht nga fokusi i saj.

 

Siç tha Irene Wan, Zhuji Integrity pearl Co., Ltd. është fokusuar në kristalizimin e industrisë së perlave. Pas tre brezash funksionimi, ne kemi formuar tani një nga ndërmarrjet e pakta të perlave në të gjithë zinxhirin e industrisë që integron mbarështimin, përpunimin, shitjen me shumicë dhe shitjet.

 

Rrjeti i shitjeve i kompanisë Integrity Pearl është i përhapur në të gjithë botën, duke integruar një sistem gjithëpërfshirës marketingu, duke përfshirë shitjet e sporteleve të markave, shitjet OEM dhe OEM, shitjet e tregtisë elektronike në internet dhe shitjet e blerjeve televizive. Është ftuar disa herë të bëhet anëtare e Këshillit Global të Seminarit të Zhvillimit të Industrisë së Perlave dhe ka marrë pjesë shumë herë në bashkëorganizimin e seminareve të eksportit të ndërmarrjeve kineze të perlave, duke gëzuar një reputacion të lartë në industrinë e perlave brenda dhe jashtë vendit.


图片 2

Paraprakisht: Zhuji Integrity Pearl Co., Ltd Mori pjesë në 36 shtator HK Jewelry & Gem

Tjetra: Asnje

Kategoritë e nxehta