Të gjitha kategoritë

ose Telefono 13967560611

Lajme

Lajme

Shtëpi> Lajme

Shitjet e perlave hyjnë në epokën e transmetimit të drejtpërdrejtë

Koha: 2023-07-19 Goditjet: 12

Në vitet e fundit, industria e perlave të Kinës përbënte një përqindje relativisht të lartë të eksporteve. Megjithatë, i prekur nga epidemia në fillim të2020, vëllimi i shitjeve të tregut të perlave ra ndjeshëm.

 

Ashtu si këta shitës të perlave ishin me nxitim, u shfaqën shitjet me transmetim të drejtpërdrejtë. Papritur, transmetimi i drejtpërdrejtë ndezi shpejt shitjet e perlave në vend dhe çmimet e perlave në përgjithësirritur.

 

ZhujiPerla e Integritetit Co., Ltd. mori mbi 500 porosi përmes transmetimit të drejtpërdrejtë të TikTok më 19 korrik 2023. Për t'u mundësuar konsumatorëve që të marrin produktet e tyre të dëshiruara sa më shpejt që të jetë e mundur, punonjësit e kompanisë sonë dhe dërgesa ekspres bashkëpunuese po bëjnë çdo përpjekje për t'i paketuar dhe dërguar ato jashtë. 

图片 1

图片 2

图片 3

Paraprakisht: Zhuji Integrity Pearl Co., Ltd Mori pjesë në 2023 HK Jewelry & Gem

Tjetra: Zhuji Integrity Pearl Co., Ltd Mori pjesë në 36 shtator HK Jewelry & Gem

Kategoritë e nxehta