Të gjitha kategoritë

ose Telefono 13967560611

Kontrolloni mostrën/video

Kontrolloni mostrën/video

Shtëpi> Kontrolloni mostrën/video

Mbështetja e bashkëpartnerit

1. Shërbimet e konsulencës së lartë të bizhuterive

Në mënyrë që t'ju shërbejmë më mirë dhe të dëgjojmë kërkesat tuaja, ne ju ofrojmë konsulentë të vjetër bizhuterish me përvojë. Gjatë periudhës së bashkëpunimit, ne do t'ju ndihmojmë të kuptoni më thellë njohuritë profesionale të margaritar industrisë, dhe të kenë një pasqyrë të situatës aktuale dhe tendencës së ardhshme të tregut të industrisë. Nëse jeni të interesuar të bashkëpunoni me ne, ju lutemi  na kontaktoni.

● 1.1 Njohuri dhe aftësi profesionale

Ne kemi vendosur modulin Edukimi në faqen zyrtare të internetit për të treguar njohuritë e perlës. Si një kolonë shkencore e mediave sociale, Facebook-u ynë rregullisht shtyn popullarizimin e shkencës përkatëse për t'ju sjellë më shumë informacion. 

Nëse dëshironi të keni një shkëmbim të thelluar të njohurive të produktit me profesionistë, ju lutemi  na kontaktoni. Mezi pres të dëgjoj nga ju.

● 1.2 Situata aktuale e industrisë 

Ne kemi qenë të rrënjosur në industrinë e perlave për 17 vjet dhe kemi përvojë të pasur në teknologjinë e mbarështimit, teknologjinë e përpunimit, situatën e tregut dhe tendencën e ardhshme. Nëse doni të dini më shumë për industrinë, ju lutem na kontaktoni.

2. Mbështetja e produktit

Ndërsa ofrojmë vetë produktin, ne shpresojmë t'ju ofrojmë shërbim të vëmendshëm rreth produktit. Më poshtë janë shërbimet tona me vlerë të shtuar të produktit. Nëse dëshironi të dini më shumë rreth shërbimeve me vlerë të shtuar të produktit, ju lutemi na kontaktoni.

● 2.1 Përshtatja e kërkesës

Mund të shtojmë logon në vetë produktin ose në paketimin e jashtëm. Për shërbimin do të paguhet një tarifë.

Ne respektojmë origjinalitetin dhe mbrojmë interesat e markës. Kur personalizoni logon e produktit, na duhet që të tregoni dokumentet përkatëse të markës tregtare ose autorizimin e logos së markës.

● 2.2 Produkti Video/Foto Xhirimi 

Ne ju ofrojmë fotografi dhe video falas të realizuara nga kompania jonë pa logo. Megjithatë, nëse keni nevojë për personalizim të personalizuar, ne do të paguajmë tarifë shtesë.

● 2.3 Dorëzimi i produktit  

Ne ofrojmë shërbimin e transportit me rënie. Kompania jonë do të nxjerrë një listë të detajuar të dërgesave dhe do të përdorë titullin standard të listës. Ju lutem  na kontaktoni për më shumë informacion.


Adresa: D0423-0430 Shanxiahu Pearl Market, Zhuji City, provinca Zhejiang, Kinë

Phoen/'whatapp:+86 13967560611

Email:[email mbrojtur]

Gjithashtu ju mund të plotësoni formularin në të djathtë, ne do t'ju kontaktojmë sapo të marrim mesazhin tuaj.


Kategoritë e nxehta